facebook   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KezdőlapTanodaBemutatkozás

Bejelentkezés

Zöld Élettér Egyesület

Online

Oldalainkat 129 vendég és 0 tag böngészi

Szeptemberben elindult a Tanodánk!

A Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége oktatási és nevelési programja jelentheti a kiutat sok halmozottan hátrányos helyzetű roma fiatal számára. A Tanodába járó általános és középiskolás diákok önkéntes alapon, heti öt alkalommal tanulhatnak. Az oktatás kis csoportokban folyik, a gyerekek személyre szabott program szerint dolgoznak.

A nagykanizsai szülők közül sokan pártolják és támogatják a Tanoda programot. Fontosnak tartják, hogy gyerekük az iskola után ne csavarogjon, hanem szabad délutánjain azokból a tantárgyakból készüljön, amelyek vagy érdeklik, vagy amelyekből segítségre szorulnak a kötelező tananyag elsajátításakor. A szülők szerint a gyerekekre jó hatással van a közösségi munka, maguk is tapasztalják, hogy a tanulmányi eredmények a tanodai program beindulása óta fokozatosan javulnak. Gyermekeink örömmel mesélik aznapi sikereiket, ezzel is motiválva társaikat a felkészülésre!

A Tanoda oktatói magyar nyelv és irodalom, angol – német nyelv, matematika, mechanika informatika, biológia, földrajz, történelem, kémia, fizika,erkölcstan, etika tantárgyakból készítik fel a gyerekeket.

A házi feladaton és a „kötelező” tanulnivalók mellett, zenei képzést és tehetséggondozást is folytatunk.

Képek a tanodáról megtekinthetők ide kattintva!

 

 

Elérhetőségeink

  • +36 / 93 311 - 550
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 8800, Nagykanizsa Zrínyi u.42

08_tuv.jpg
06_fi.jpg
04_dan.jpg
03_eem.jpg
07_velux.jpg
01_okomenikus.jpg
05_autonomia.jpg
eet.jpg
02_ntp.jpg
plyzat.org logo.jpg