facebook   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KezdőlapProgramjainkMegvalósult programok„Egyenlő eséllyel a munkaerőpiacon II.” -Konferencia

Bejelentkezés

Zöld Élettér Egyesület

Online

Oldalainkat 88 vendég és 0 tag böngészi

„Egyenlő eséllyel a munkaerőpiacon II.” -Konferencia

A roma és nem roma származású munkanélküli lakosság munkaerő-piacra történő (re)integrálása, oktatásba, képzésbe juttatása, elhelyezkedésének, beilleszkedésének és bennmaradásának segítése. Ennek érdekében szervezetünk elsődleges célja, hogy az őket képviselő civil szervezetek, illetve a munkanélküliek helyzetének javításában szerepet vállaló társadalmi környezet körében:

  • felhívja a figyelmét a partnerség, a széleskörű társadalmi együttműködés kialakításának fontosságára
  • a helyi párbeszédek kialakítása
  • pontos helyzetkép bemutatása
  • mintaértékű projektek bemutatása
  • megoldás keresése a problémákra


Elsődleges cél: a civil szervezetek tájékoztatása, pontos helyzetkép kialakításának elősegítése a munkaerőpiacot illetően, problémák feltárása-megoldás keresése

Szervezetünk másodlagos célja: megteremteni a célcsoport számára azt a lehetőséget, hogy megfelelően tudjanak tájékozódni ezen a területen, ehhez pedig korrekt, széleskörű felvilágosítás, információnyújtás szükséges, amelyet a konferencia alkalmával megrendezni kívánt „Roma- expo”-n keresztül szeretnénk megvalósítani számukra. Magyarországon az érvényesüléshez szinte elengedhetetlen a rugalmasság a munkaerő-piac szempontjából. A többféle szakképesítés elnyerésével még nem biztosított, hogy aktív szerepet tölthet be az egyén a gazdaságban. Ahhoz hogy valaki el tudjon helyezkedni és sikeres legyen, nemcsak megfelelő színvonalú  tudást kell elsajátítania, de lényeges az is , hogy olyan szakmát tegyen szert, amelyre igény van, és a munkaerő-piac be tud fogadni.

A „Roma - expo” során többek között erre szeretnénk felhívni a célcsoport figyelmét és ezáltal bemutatni, hogy miért is nélkülözhetetlen számukra, hogy részt vegyenek a felnőttoktatás folyamatában.

Elérhetőségeink

  • +36 / 93 311 - 550
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 8800, Nagykanizsa Zrínyi u.42

08_tuv.jpg
06_fi.jpg
04_dan.jpg
03_eem.jpg
07_velux.jpg
01_okomenikus.jpg
05_autonomia.jpg
eet.jpg
02_ntp.jpg
plyzat.org logo.jpg