facebook   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KezdőlapProgramjainkMegvalósult programokIX. Országos Roma Fesztivál

Bejelentkezés

Zöld Élettér Egyesület

Online

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

A IX. Országos Roma Fesztivál terveinknek megfelelően, kiemelkedő szakmai színvonalú előadók, együttesek fellépésével valósult meg. A helyszín tökéletes lehetőséget nyújtott a nyári időpont következtében a szabadtéri előadásra egy elzárt, elkerített területen, ugyanakkor a fellépők, előadók számára kényelmes és kulturált öltözőket biztosított. A rendezvényt megtisztelte Dénes Sándor, Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere is, ami nagy elismerést jelentett számunkra.  Ugyancsak jelentős eredménynek értékeltük, hogy a közönség soraiban romák és nem romák egyaránt nagy számban voltak, közösen élvezték az előadásokat, mindenki tetszését elnyerte a program. A fellépő művészek, együttesek az ország több pontjáról érkeztek, eltérő műfaji kategóriákat is képviseltek, azonban közös volt bennük, hogy a roma zene és tánc kiemelkedő képviselői mindannyian. A rendezvényen részt vettek:  Kanizsa Csillagai Együttes, Horváth Laura-Lola, Karaván Família, Gerócs Éva, Magyar Nemzet Tambura Cigány Zenekar, Pécsi Roma Csillagok.

 

NEMZ-KUL-16-0984 

 

Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint Támogató Szervezet, nevében és képviseletében az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő jár el, mint Lebonyolító Szervezet.

 

 

Elérhetőségeink

  • +36 / 93 311 - 550
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 8800, Nagykanizsa Zrínyi u.42

08_tuv.jpg
06_fi.jpg
04_dan.jpg
03_eem.jpg
07_velux.jpg
01_okomenikus.jpg
05_autonomia.jpg
eet.jpg
02_ntp.jpg
plyzat.org logo.jpg