facebook   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KezdőlapProgramjainkMegvalósult programok(Internet)biztonságban a gyermekek országos konferencia

Bejelentkezés

Zöld Élettér Egyesület

Online

Oldalainkat 91 vendég és 0 tag böngészi

(Internet)biztonságban a gyermekek országos konferencia

(Internet)biztonságban a gyermekek, az internet biztonságért és a gyermekjogokért címmel tartott országos konferenciát 2014.03.18.-án szervezetünk (Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége) és a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület a Magyar Plakát Házban.
Az internet ma már bárki számára elérhető, de előnyei mellett számos veszélyforrás is lehet, főként a gyermekek részére. Erre a problémára igyekeztünk felhívni a figyelmet a konferencián.
Elsőként Cseresnyés Péter, polgármester, országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelent vendégeket. Ha csak egy mondatot is hazaviszünk az itt elhangzottakból és azt a későbbiekben hasznosítani is tudjuk már megérte megszervezni ezt a konferenciát - fogalmazott. Nagy József György, a rendezvényünk házigazdája, szervezetünk elnöke. Az elmúlt időszakban sokat foglalkoztunk olyan gyerekekkel, akik naponta használják az internetet és így ki vannak téve az internet árnyoldalának is. A konferenciánkon a téma szakértői tartottak előadást az internet gyermekekre gyakorolt negatív hatásáról, veszélyforrásokról.

Elérhetőségeink

  • +36 / 93 311 - 550
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 8800, Nagykanizsa Zrínyi u.42

08_tuv.jpg
06_fi.jpg
04_dan.jpg
03_eem.jpg
07_velux.jpg
01_okomenikus.jpg
05_autonomia.jpg
eet.jpg
02_ntp.jpg
plyzat.org logo.jpg