facebook   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KezdőlapProgramjainkMegvalósult programokKistolmácson táboroztak a gyerekek

Bejelentkezés

Zöld Élettér Egyesület

Online

Oldalainkat 82 vendég és 0 tag böngészi

Kistolmácson táboroztak a gyerekek

A Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége tábort szervezett, olyan elsősorban hátrányos helyzetű családok gyermekeinek, akik számára a nyári szünet tartalmas eltöltése nem volt megoldva. Másrészről, mint regisztrált Tehetségpont, a tehetséges fiatalokat is támogatják tehetségük továbbfejlesztésében, kreativitásuk kibontakoztatásában és új tehetségterületek felfedezésében különböző programok kertében. A tábor keretein belül egy olyan értékteremtő projektet kívántak létrehozni, amely hosszútávon segítheti a gyermekek,- fiatalok személyiségfejlődését, hagyományaik ápolását egyúttal a közösségben történő életre való igényt szerették volna fejleszteni bennük. A  gyermekek és kísérőik igazán izgalmas hetet töltöttek Kistolmácson.

A táborozók délelőtt és délután népismereti, rendőrségi prevenciós nyelvi előadásokon vettek részt ill. néptánc, népzene és festészeti bemutatókkal, kirándulással gazdagították a programot. Mindezek mellett 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamon vehettek részt, melynek keretében megtanulták tudatosan használni mindkét agyféltekéjüket. A tervezett gyöngyfűzést a korosztályra való tekintettel agyagozás váltotta fel. Esténként pedig tábortűz mellett beszélgettek, szalonnát sütöttek, vetélkedőket szerveztek, végül a búcsúest keretében közös zenélést tartottak.

A táborról készült képek a képgalériában megtekinthetők.

Elérhetőségeink

  • +36 / 93 311 - 550
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 8800, Nagykanizsa Zrínyi u.42

08_tuv.jpg
06_fi.jpg
04_dan.jpg
03_eem.jpg
07_velux.jpg
01_okomenikus.jpg
05_autonomia.jpg
eet.jpg
02_ntp.jpg
plyzat.org logo.jpg