facebook   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KezdőlapPályázatok

Bejelentkezés

Zöld Élettér Egyesület

Online

Oldalainkat 132 vendég és 0 tag böngészi

Pályázatok

Pályázati felhívás

A Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége immár harmadik alkalommal fotópályázatot hirdet amatőr és hivatásos fotósok részére "Az érem harmadik oldala" címmel kettő témakörben.

Mellékletek:
Bővebben...

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

 

Norvég Civil Támogatási Alap

Közepes és kisprojektek 2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - ÖSSZEFOGLALÓ

Az Ökotárs Alapítvány az Autonómia Alapítvánnyal, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvánnyal és a Kárpátok Alapítvány-Magyarországgal közösen pályázatot hirdet magyar civil szervezetek számára az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap keretében. Az Alap átfogó célja, hogy segítse a magyarországi civil társadalom fejlődését, valamint erősítse részvételüket a társadalmi igazságosság, a demokrácia és a fenntartható fejlődés alakításában.

 

Bővebben...

Az UWC Magyarországi Egyesülete a dán Velux alapítvány (www.veluxfoundation.dkwww.uwc.org) támogatásával két ösztöndíjat hirdet meg nemzetközi érettségit adó külföldi iskolákba állami gondozott, leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségben lakó illetve roma/cigány származású diákok számára, kétéves időtartamra.

Az iskolákról és a Nemzetközi Érettségiről
Az 1962-ben alapított UWC-hálózat ma 13 iskolát tart fenn világszerte. Magyar diákokat fogadtak már Walesbe, Kanadába, Olaszországba, az Egyesült Államokba, Hongkongba, Indiába, Norvégiába, Costa Ricára, Szingapúrba és Hollandiába.

Bővebben...

Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége pályázatot hirdet tehetséges értelmi fogyatékossággal élő fiatalok számára a Göllesz Viktor elnyerésére. Az célja, a magyarországi értelmi fogyatékos fiatalok kiemelkedő képességeinek elismerése és továbbfejlesztése, közösségi tevékenységük és beilleszkedésük támogatása és erősítése.

Az ösztöndíj tartalma

A díj 1 évre havonta 12 000 Ft ösztöndíjat (tanulmányi vagy képzési hozzájárulást) biztosít a nyertes pályázó részére. Az ösztöndíj felhasználását az átadást követő évben meg kell kezdeni.

Pályázók köre: Az ösztöndíjra azon 14- 35 év közötti értelmi fogyatékos fiatalok pályázhatnak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a munka, a tanulás, valamely sportág vagy művészeti ágban, illetve tevékenységükkel hozzájárulnak a fogyatékossággal élők csoportjának fejlődéséhez, a róluk alkotott pozitív társadalmi kép megerősödéséhez.

Bővebben...
1. Téma:
A Közművelődés és Népművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet közművelődési és népművészeti programok megrendezésére: megyei, országos, és nemzetközi hatókörű közművelődési és népművészeti:
  • nagyrendezvények (programonként legalább 1 millió Ft összköltségvetésű),
  • kiállítások (programonként legalább 1 millió Ft összköltségvetésű),
  • fesztiválok (programonként legalább 1 millió Ft összköltségvetésű),
  • szakmai konferenciák megrendezésére.
 
Pályázók köre:
Közművelődési és népművészeti tevékenységgel foglalkozó intézmények, önkormányzatok (települési önkormányzat abban az esetben, ha nincs alapított közművelődési intézménye), egyesületek, alapítványok, nonprofit gazdasági társaságok és szakmai szervezetek.
 
Bővebben...
A Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatok és Háborús Kegyeleti Főosztály alkotói pályázatot hirdet a katonai alapismeretek tantárgy oktatásában résztvevő középiskolás tanulók részére.

A pályázat célja:
A honvédelem ügye és eszmerendszere iránt érdeklődést mutató, katonai alapismeretek tantárgy oktatásában résztvevő fiatalok figyelmét felhívni a modern, önkéntes alapon szerveződő hadsereg tevékenységére egy specifikus, a roma kultúrával kapcsolatos téma segítségével, a Gárdonyi Emlékévhez kötődően.
Bővebben...
Téma:
  • Az én történetem
  • Álom és valóság
  • "Két fa együtt testvéri lombban..."
Bővebben...
A Belügyminisztérium pályára irányító tábort szervez azoknak a roma származású fiataloknak, akik érdeklődnek a rendvédelmi hivatás (rendőrség, katasztrófavédelem, büntetés-végrehajtás) iránt. A tábor időtartama: 2013. július 21-26.
Helyszíne:
Nagykovácsi, Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola
Bővebben...

Elérhetőségeink

  • +36 / 93 311 - 550
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 8800, Nagykanizsa Zrínyi u.42

08_tuv.jpg
06_fi.jpg
04_dan.jpg
03_eem.jpg
07_velux.jpg
01_okomenikus.jpg
05_autonomia.jpg
eet.jpg
02_ntp.jpg
plyzat.org logo.jpg